• Ideale vakantiebestemming
  • Mogelijkheid voor eigen aanlegsteiger
  • Luxe vakantiehuizen

Recreatiewoning kopen in Limburg

Marina Resort Leukermeer biedt recreatiewoningen in Limburg te koop aan op de meest veelzijdige locatie van Limburg, namelijk in Well, gemeente Bergen. De vakantiewoningen bevinden zich aan het Leukermeer, met een aantrekkelijk strand, een jachthaven en vrijwel alle denkbare watersportactiviteiten binnen handbereik. Vanaf uw privé steiger heeft u de mogelijkheid om het Leukermeer over te varen of de route te volgen via de Voorhaven richting rivier de Maas. Een interessant feit is dat op dit punt de Maas fungeert als natuurlijke grens tussen de provincies Noord-Brabant en Limburg.

 

Bekijk ons aanbod

Vakantiehuis in het Limburgse landschap

Wanneer u een recreatiewoning koopt bij Marina Resort Leukermeer bent u verzekerd van een prachtige locatie in Limburg. Met uw recreatiewoning op eigen grond heeft u uw eigen uitvalsbasis om uw weekenden en vakanties door te brengen. Daarnaast kunt u uw vakantiewoning ook verhuren waarbij Landal GreenParks u volledig zal ontzorgen op het gebied van verhuur en onderhoud.

De omgeving van Marina Resort Leukermeer is het ontdekken voor u of uw gasten meer dan waard. Voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers ligt ten oosten van het resort het prachtige natuurgebied Nationaal Park De Maasduinen. Naast de prachtige natuur kunt u ook genieten van de bourgondische leefstijl waar Limburg om bekend staat. Breng hiervoor een bezoek aan het nabijgelegen Venray, Horst of Venlo. Wilt u het park en de omgeving leren kennen? Wij verwelkomen u graag!

 
 

Investeren bij Marina Resort Leukermeer

Een recreatiewoning kopen in Limburg op Marina Resort Leukermeer betekent vier seizoenen genieten. In de zomer kunt u heerlijk buiten zitten op het terras van uw eigen zomerhuisje. Of u kunt varen, zwemmen of zonnen op het strand. In het voor- en najaar de natuur in. Ontdek hoe de eerste knoppen ontspringen of de eerste paddenstoelen zich laten zien. ’s Winters gezellig knus binnen met een goed boek op de bank of gezellig borrelen met vrienden. Onze luxe vakantiehuizen bieden u hiervoor alle comfort.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? 

 

Of maak een terugbelverzoek

Faciliteiten

  • Watersportactiviteiten
  • Beachclub
  • Binnen- en buitenzwembad
  • Fitness
  • Supermarkt
  • Fiets- en scooterverhuur
  • Diverse sport- en spelactiviteiten

Meer weten over investeren in een recreatiewoning in Limburg?

Dit vroegen eerdere geïnteresseerden:

Waar kan ik een recreatiewoning kopen in Limburg?

Marina Resort Leukermeer is gelegen in Noord-Limburg ten noordoosten van Venray en iets ten noorden van Well. Het resort is gelegen tegen de Duitse grens aan. Hier vindt u een exclusief aanbod vakantiewoningen en appartementen binnen het topsegment van Nederland. Op deze unieke locatie, aan het Leukermeer, heeft u nu de mogelijkheid een tweede huis te kopen

Vanaf welk bedrag kan ik investeren in een recreatiewoningen?

U koopt een recreatiewoning vanaf €650.000,-. Dit is inclusief kavel en exclusief BTW. Een appartement is geschikt voor 2 of 4 personen en de vakantiewoningen voor 4 tot maximaal 20 personen. Bovendien kunt u de woning naar wens uitbreiden met een wellness pakket. 

Zijn er ook recreatiewoningen te koop aan het water?

Dankzij de unieke ligging, koopt u bij Marina Resort Leukermeer een recreatiewoning aan het Leukermeer. Op deze unieke plek aan het water heeft u ook de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger bij de vakantiewoning. In de omgeving zijn vele mooie vaarroutes gelegen.

Kan ik de woning gebruiken voor permanente bewoning?

De recreatiewoningen bij Marina Resort Leukermeer zijn bestemd voor recreatief gebruik en niet voor permanente bewoning. Wel kunt u een recreatiewoning kopen in Limburg voor eigen gebruik, waardoor u er op elk gewenst moment terecht kan.