• Ideale vakantiebestemming
  • Uitgebreide voorzieningen
  • Luxe vakantiehuizen

Recreatiewoning kopen in Limburg

Koopt u een recreatiewoning in Limburg op Marina Resort Leukermeer? Dan koopt u een recreatiewoning op de meest veelzijdige locatie van Limburg, namelijk in Well, gemeente Bergen. Gelegen aan het Leukermeer, met strand, jachthaven en (vrijwel) alle watersportactiviteiten binnen handbereik is dit dé ideale omgeving voor uw vakantiehuis. Vanaf de steiger van uw vakantiehuis vaart u het Leukermeer over of volgt u de route via de Voorhaven naar rivier de Maas. Wist u dat de Maas daar de provinciegrens vormt tussen Noord-Brabant en Limburg?

Naast de grote verscheidenheid aan watersportactiviteiten heeft Marina Resort Leukermeer u nog veel meer te bieden. Bij het resort zelf vindt u uitstekende voorzieningen zoals een beachclub, zwembad, fitness, supermarkt, bowling, fiets- en scooterverhuur en diverse sport- en spelactiviteiten. Vervelen hoeft u zich er zeker niet.

 

Vakantiewoning kopen in Limburg op eigen grond

Ook u kunt genieten van het mooie leven en de prachtige Limburgse omgeving als u een recreatiewoning koopt op Marina Resort Leukermeer. Het kopen van een stenen recreatiewoning op eigen grond verzekert u van uw eigen plekje in het Limburgse landschap. U heeft dan uw eigen uitvalsbasis om uw weekenden en vakanties door te brengen. Een prima manier om aan de drukte van de stad en het werk te ontsnappen en te ontspannen in een compleet andere omgeving.

Bovendien is de omgeving van Marina Resort Leukermeer het ontdekken meer dan waard. Ten oosten ligt Nationaal Park De Maasduinen. Dit prachtige natuurgebied is de ideale omgeving voor fietsers, wandelaars en natuurliefhebbers. Naast prachtige natuur kunt u ook genieten van de bourgondische leefstijl waar Limburg om bekend staat.

Recreatiewoning te koop in Limburg

Een recreatiewoning kopen in Limburg op Marina Resort Leukermeer in Limburg betekent vier seizoenen genieten. In de zomer heerlijk buiten zitten in uw eigen zomerhuisje op het terras, varen, zwemmen of zonnen op het strand. In het voor- en najaar de natuur in. Kijken hoe de eerste knoppen ontspringen of dat de eerste paddenstoelen zich laten zien. ’s Winters gezellig knus binnen met een goed boek op de bank of gezellig borrelen met vrienden. Onze luxe vakantiehuizen bieden u hiervoor alle comfort.

Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden voor de aankoop van een vakantiehuis op Marina Resort Leukermeer? Het aanbod is heel divers, variërend van 2-persoons tot 20-persoons woningen. Zo is er voor iedereen een recreatiewoning die bij zijn of haar wensen past. Meer weten? U kunt een bezichtiging plannen of contact met ons opnemen.

Bekijk ons aanbod

13 Objecten

Veelgestelde vragen

Waar kan ik een recreatiewoning kopen in Limburg?

In Noord-Limburg bij Marina Resort Leukermeer. Hier vindt u een exclusief aanbod vakantiewoningen en appartementen binnen het topsegment van Nederland. Op deze unieke locatie, aan het Leukermeer, heeft u nu de mogelijkheid een tweede huis te kopen

Vanaf welk bedrag is er een recreatiewoning te koop in Limburg bij Marina Resort Leukermeer?

U koopt een recreatiewoning vanaf €359.000,-. Een appartement is geschikt voor 2 of 4 personen en de vakantiewoningen voor 4 tot maximaal 20 personen. Bovendien kunt u de woning naar wens uitbreiden met een wellness pakket. 

Zijn er recreatiewoningen te koop in Limburg aan het water?

Dankzij de unieke ligging, koopt u bij Marina Resort Leukermeer een recreatiewoning aan het Leukermeer. Op deze unieke plek aan het water heeft u ook de mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger bij de vakantiewoning, mocht u een boot bezitten. In de omgeving zijn vele mooie vaarroutes gelegen.

Kan ik een recreatiewoning kopen in Limburg voor permanente bewoning?

De recreatiewoningen te koop bij Marina Resort Leukermeer zijn bestemd voor recreatief gebruik en niet voor permanente bewoning. Wel kunt u een recreatiewoning kopen in Limburg voor eigen gebruik, waardoor u er op elk gewenst moment terecht kan.