• Vakantiehuizen te koop nabij Brabant
  • Recreatiewoningen met aanlegsteiger
  • Investeren met een aantrekkelijk rendement

Vakantiewoning kopen nabij Brabant

Gelegen net over de grens van Noord-Brabant vindt u Marina Resort Leukermeer gelegen in Limburg, dit nieuwe vakantiepark biedt diverse type recreatiewoningen als aantrekkelijke investering of aangenaam verblijf. Het kopen van een vakantiehuis in Brabant biedt u zo de kans om even heerlijk te ontsnappen aan de dagelijkse perikelen terwijl u verblijft in uw eigen woning, ziet u uzelf al zitten op het terras? Wanneer u niet zelf verblijft in uw woning kunt u er ook voor kiezen om uw recreatiewoning te verhuren om zo een rendement te verdienen op uw investering. Het kopen van een vakantiewoning nabij Noord-Brabant biedt diverse voordelen, laat u informeren door onze adviseurs. Wij staan voor u klaar.

 

Uitgelichte woning:

Recreatiewoning te koop Noord-Brabant

Op Marina Resort Leukermeer zijn luxe recreatiewoningen voor maximaal 20-personen te koop nabij Noord-Brabant. Het resort is gelegen in het dorpje Well (gemeente Bergen), aan het Leukermeer en met toegang tot de Maas. Zo is het park een geliefde vakantiebestemming voor watersportliefhebbers. Zeilen, zwemmen, kanoën, suppen, waterskiën en nog vele andere activiteiten. Verder kunt u heerlijk genieten van het strand, de beachclub of van het uitzicht vanaf uw eigen recreatiewoning nabij Noord-Brabant met aanlegsteiger. Niet alleen op het resort is er genoeg te beleven, ook voor natuurliefhebbers is het hier prima vertoeven. Zo is het park ook de ideale uitvalsbasis om Het Nationaal Park De Maasduinen te bezoeken met de fiets of te voet, via een van de vele fiets- en wandelroutes. Kortom, de aankoop van een recreatiewoning nabij Noord-Brabant biedt een geschikte bestemming om uitgrebreide activiteiten te ondernemen tijdens uw welverdiende vakantie. 

Vakantiewoning te koop nabij Noord-Brabant

  • Aan het Leukermeer
  • Nabij Nationaal Park Maasduinen
  • Een waardevaste investering
  • Beleggen met rendement
  • Gelegen aan het water
  • Woningen met aanlegsteiger
  • Alternatief voor sparen
 
 

Investeringsmogelijkheden

Bij de aankoop van een vakantiewoning nabij Noord-Brabant bij Marina Resort Leukermeer, kunt u kiezen uit diverse investeringsmogelijkheden. Bij Marina Resort Leukermeer heeft u de keuze tussen volledig verhuren, deels verhuren of volledig eigen gebruik. De hoogte van het rendement is afhankelijk van enerzijds de kosten en anderzijds de hoogte van de verhuuropbrengsten. Hoe vaker uw vakantiehuis wordt verhuurd, hoe meer geld dit zal opleveren. Kiest u voor deels verhuren? Dan heeft u nog meer plezier van uw investering. U kunt dan namelijk zelf ook vakantie vieren in uw vakantiehuis nabij Noord-Brabant. De laatste optie is volledig eigen gebruik, zo kunt u op ieder gewenst moment gebruik maken van uw eigen woning. Neem gerust contact op met onze organisatie om uw wensen te bespreken.