• Hét alternatief voor sparen
  • Aantrekkelijk rendement bij verhuur
  • Luxe vakantievilla's

Beleggen in vastgoed

Overweegt u te beleggen in vastgoed? Nu de rente op spaargeld bij de banken steeds lager is, is het slim om andere mogelijkheden te onderzoeken. Bij Marina Resort Leukermeer kunt u een recreatiewoning kopen als belegging. Op deze unieke locatie in Limburg staan exclusieve en luxe vakantievilla's te koop. U kunt kiezen voor het aanschaffen van een woning voor eigen gebruik, voor de verhuur of een combinatie van beide. Gaat u een villa kopen om te verhuren dan kunt u een aantrekkelijk rendement verwachten. Op deze manier kan beleggen in vastgoed zeer lucratief voor u zijn.

De 5 voordelen van een vakantiewoning kopen

Kies uw vastgoed om in te beleggen

Beleggen in vastgoed kan bij Marina Resort Leukermeer door een vakantievilla aan te schaffen. De vakantievilla's zijn hoogwaardig gebouwd en daarbij is er veel aandacht voor duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk dat u uw geld kunt beleggen in vastgoed met het oog op een duurzame toekomst. De vakantievilla's bieden plaats aan 4 tot maximaal 20 personen en beschikbaar met luxe extra's. Zo zijn er vakantievilla's direct gelegen aan het water met een mogelijkheid voor een eigen aanlegsteiger. Ook zijn sommige villa's uit te breiden met een exclusief wellness pakket.

 
 

Beleggen in vastgoed: wat levert het op?

Natuurlijk wilt u weten wat het u gaat opleveren als u heeft besloten om te beleggen in vastgoed. Allereerst is dit afhankelijk van uw keuze voor eigen gebruik, volledige verhuur of een combinatie van beide. Een vakantiehuis kopen voor eigen gebruik is een waardevaste investering maar u zult niet jaarlijks rendement ontvangen. Wel kan de woning over de jaren meer waard worden. U gaat pas rendement ontvangen als u de woning gaat verhuren. Hieronder lichten we het verschil toe bij gedeeltelijke of volledige verhuur:

  • Gedeeltelijke verhuur - Uw rendement is afhankelijk van de verhuuropbrengsten en hoe vaak u de woning beschikbaar stelt voor de verhuur. Hoe vaker u de woning beschikbaar stelt hoe hoger uw rendement zal zijn.
  • Volledige verhuur - U stelt de woning volledig beschikbaar voor de verhuur voor een optimaal rendement. U ontvangt geen vast rendement of een rendementsgarantie, maar wij voorzien u van een transparant en duidelijk inzicht in de verhuuropbrengsten. Wij stellen transparantie en betrouwbaarheid voorop, en bieden inzicht in uw opbrengsten maar ook in de kosten.

Extra fijn is dat het gehele verhuurproces wordt geregeld door een professionele verhuurorganisatie. U heeft hier dus zelf geen omkijken naar. Heeft u interesse in beleggen in vastgoed? Of wellicht heeft u nog een aantal vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij voorzien u van professioneel advies.

Beleggen met hoog rendement

Bij een investering wilt u natuurlijk ook een hoog rendement behalen. Investeren bij Marina Resort Leukermeer maakt dit mogelijk voor u, door het aanbod aan verschillende vakantiewoningen. De professionele verhuurorganisatie en de koppelingen met diverse touroperators zorgen voor een goede bezettingsgraad op het park. Dit alles zorgt ervoor dat u rendabel en met weinig risico kunt beleggen. Wilt u ook in een vakantiewoning beleggen met hoog rendement?

Het aanbod van Marina Resort Leukermeer

13 objecten