• Eigen vakantiehuis inclusief grond
  • Kavel aan het water of boskavel
  • Mogelijkheid voor eigen aanlegsteiger

Recreatiegrond te koop in Nederland

Een recreatiewoning die op eigen grond staat, is een waardevaste investering. Immers, de grond is in uw bezit en uw opstal – de woning – is daaraan verbonden. U loopt dus niet het risico dat u op zoek moet naar een andere plek omdat de huur van de grond wordt opgezegd. Bij Marina Resort Leukermeer koopt u altijd een vakantiewoning in combinatie met de grond waar de woning op staat. Wilt u dus zowel een woning als grond kopen dan bent u hier aan het juiste adres.

Bekijk de vakantiewoningen
 

Recreatiegrond te koop in Limburg

Wilt u recreatiegrond kopen in Limburg, dan is Marina Resort Leukermeer een unieke kans voor u! Dit prachtige nieuw ontwikkelde vakantiepark ligt in Well, gemeente Bergen op loopafstand van het Nationaal Park De Maasduinen. Het resort ligt aan het Leukermeer en biedt zeer uitgebreide watersportmogelijkheden. Daarnaast is het resort voorzien van uitgebreide voorzieningen als een supermarkt, restaurant, koffielounge, beachclub, fitness, fietsverhuur, zwembad en strand. Het is een prachtige locatie waar diverse recreatiekavels te koop zijn.
 
Op Marina Resort Leukermeer zijn zowel recreatiekavels aan het water als zogenaamde boskavels te koop. Uiteraard maakt u zelf de keuze voor welk type kavel u kiest. Voor het resort is een plan ontwikkeld waarin is vastgelegd welk type vakantiebungalow op welke kavel gebouwd mag worden. Het is dus niet mogelijk om een kavel zonder woning te kopen.

Vraag de brochure aan

Recreatiegrond aan het water te koop

De grootte van de kavels varieert tussen de 234 m2 (aan het water) en de 854 m2 (niet aan het water). Een recreatiekavel aan het water geeft u de mogelijkheid om optimaal van het water te genieten. Bij een aantal woningen is de aankoop van een aanlegsteiger verplicht. Bij andere woningen maakt u zelf de keuze of u een aanlegsteiger wilt. Met een eigen aanlegsteiger kunt u vanuit uw eigen vakantiewoning zo in uw boot stappen en gaan varen op het Leukermeer. Houdt u van snel varen, dan kunt u met uw speedboot op de Maas terecht. Vanaf het Marina Resort Leukermeer is er een rechtstreekse doorgang naar deze rivier.

Dit bijzondere resort met een luxe en exclusieve uitstraling is een unieke mogelijkheid om te investeren in een hoogwaardige vakantiewoning in een omgeving die zeer geliefd is bij vele vakantiegangers. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de aankoop van recreatiegrond aan het water? Vraag dan meer informatie aan of bel voor het maken van een afspraak met onze verkoopadviseur: +31 (0) 654697271. Wij staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Bekijk ons aanbod

0 Objecten