• Zomerhuisje kopen als investering
  • Aan het Leukermeer in Limburg
  • Exclusieve vakantiehuizen

Zomerhuisje kopen in Limburg

Is een zomerhuisje kopen een lang gekoesterde wens van u? Dan heeft Marina Resort Leukermeer precies waar u naar op zoek bent. Dit nieuwe resort ligt op de ultieme locatie voor uw zomerhuisje. Aan het Leukermeer in Limburg kunt u de eigenaar worden van een luxe vakantiehuis. De zomerhuisjes te koop bij Marina Resort Leukermeer zijn geschikt voor 2 tot 20 personen, zo is er voor elk gezelschap een geschikt tweede huis te vinden. Bovendien is er dankzij de vele faciliteiten van alles te doen voor jong én oud. Een zomerhuis kopen bij Marina Resort Leukermeer, dan staat u een heerlijke zomer te wachten.

 

Zomerhuisje te koop als investering

U kunt het kopen van een zomerhuisje ook zien als investering. Zo is het mogelijk om een zomerhuis te kopen en deze deels of volledig te verhuren. Op deze manier ontvangt u een aantrekkelijk rendement op uw investering. Liever niet verhuren? Ook dat is mogelijk, dan koopt u een zomerhuisje voor eigen gebruik. Hieronder de opties op een rijtje:

  • Zomerhuisje kopen voor eigen gebruik - u maakt alleen zelf gebruik van de woning (permanente bewoning is niet toegestaan)
  • Zomerhuisje kopen voor eigen gebruik én verhuur - u bepaalt zelf wanneer u in de woning wilt verblijven en wanneer deze beschikbaar is voor verhuur
  • Zomerhuisje kopen voor verhuur - u stelt de woning volledig beschikbaar voor de verhuur

Ligging Marina Resort Leukermeer

Marina Resort Leukermeer
 

Zomerhuis kopen aan het water

Bij Marina Resort Leukermeer zijn er unieke zomerhuisjes te koop. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een zomerhuisje direct aan het water inclusief aanlegsteiger. Perfect voor booteigenaren! Of misschien kiest u er wel liever voor een zomerhuis te kopen inclusief wellness. Om uw verblijf nog extra aangenaam te maken zijn er ook talloze faciliteiten aanwezig. Van diverse zwembaden en stranden tot aan een jachthaven, Beachclub Leukermeer en animatie. Een zomerhuisje kopen is daarmee geschikt voor het hele gezin. 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden een zomerhuis te kopen bij Marina Resort Leukermeer? Meld u dan aan voor een van de informatiedagen of neem via onderstaande knop contact met ons op. 

Het aanbod zomerhuisjes