Vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer

Wist u dat er in de ongerepte natuur van Limburg een nieuw resort wordt gerealiseerd? Marina Resort Leukermeer ligt direct aan het Leukermeer en biedt luxe en duurzame vakantiewoningen te koop aan. Leuk extraatje is dat u gebruik mag maken van de faciliteiten van het naastgelegen Vakantiepark Leukermeer. De verkoop is gestart en de eerste vakantiewoningen zijn reeds verkocht. Benieuwd of een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer iets voor u is? Lees dan zeker even verder.

Reden 1 - Luxe, exclusieve en duurzame vakantiewoningen en appartementen

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen recreatiewoning aan het water? Dan zijn de duurzame vakantiewoningen en appartementen van Marina Resort Leukermeer een goede optie. Op dit resort worden luxe villa’s en appartementen gebouwd voor de verkoop. Momenteel bevindt de bouw zich in fase 1 van de 3 en zijn er al meerdere woningen verkocht. Er zijn verschillende recreatiewoningen beschikbaar: van appartementen voor 2 personen tot groepsaccommodaties voor 16 personen.

De villa's en appartementen kennen een eigentijdse architectuur en hoogwaardige bouw. Ook kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wellnessfaciliteiten toe te voegen aan uw accommodatie, zodat u van een nog luxere beleving geniet. De vakantiewoningen zijn 70% energiezuiniger dan de wet- en regelgeving in Nederland voorschrijft. Één ding is zeker: op Marina Resort Leukermeer vindt u altijd een recreatiewoning te koop aan het water die aansluit bij uw wensen.

 

Vakantiewoning kopen voor eigen gebruik én verhuur

Overweegt u een vakantiehuis aan te schaffen en wilt u tegelijkertijd profiteren van een interessant rendement? Dan kunt u er voor kiezen om de woning een gedeelte van het jaar te verhuren en op deze manier inkomsten te genereren. Onze professionele verhuurorganisatie ontzorgt u bij de verhuur van uw vakantiewoning. Wilt u een vakantiehuis kopen en verhuren? Bespreek de opties hiervoor met een van onze adviseurs tijdens een adviesgesprek. 

 
Omgeving Leukermeer

Reden 2 - Unieke ligging aan het Leukermeer

Als u kiest voor een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer geniet u van de unieke ligging aan het Leukermeer. Watersportgebied het Leukermeer biedt uitgebreide mogelijkheden om te recreëren nabij uw vakantiewoning. Wat dacht u bijvoorbeeld van het beoefenen van een watersport of een boot huren in de jachthaven? Doet u het liever wat rustiger aan? Neem plaats op het dagstrand of geniet van het uitzicht op het Leukermeer vanaf het terras van uw vakantiewoning.

Beslist u uw vakantiewoning gedeeltelijk of volledig te verhuren? Dan biedt de ligging aan het Leukermeer en in het prachtige Limburg interessante kansen: het is namelijk een geliefde bestemming voor vele vakantiegangers.

 
Faciliteiten resort

Reden 3 - Onbeperkt gebruik van luxe faciliteiten

Een bijkomend voordeel van een tweede huis kopen bij Marina Resort Leukermeer is dat u gebruik mag maken van de faciliteiten van het naastgelegen vakantiepark. Neem bijvoorbeeld plaats in het restaurant voor een hapje of een drankje of ga een middag zwemmen in een van de binnen- of buitenzwembaden. Wilt u even een middagje rustig lezen op het terras van uw vakantiewoning? Geen punt, want voor de kinderen staat er een animatieteam klaar in de vakanties.

Heeft u een eigen boot of overweegt u een boot aan te schaffen? Dan kunt u deze plaatsen in de jachthaven die hoort bij het resort. Vanaf hier vaart u in vijf minuten naar de Maas voor een ontdekkingstocht op het water door Limburg.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer? Neem dan zeker contact op voor een adviesgesprek of stuur ons een bericht via Whatsapp en wij beantwoorden zo snel mogelijk uw vragen.

 

Bekijk ook onze andere blogs: