De 10 leukste faciliteiten op Vakantiepark Leukermeer

Hoe ziet uw ideale vakantie eruit? Waarschijnlijk in een prachtige omgeving met een luxe accommodatie en talrijke faciliteiten! Gelukkig bent u daarvoor bij Marina Resort Leukermeer aan het juiste adres. Naast een fijne vakantiewoning, gelegen aan het Leukermeer midden in de Maasduinen, vindt u hier genoeg faciliteiten die uw vakantie compleet maken. Zo mag u als gast van het resort of eigenaar van een vakantiewoning onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op het naastgelegen Vakantiepark Leukermeer. We laten u dan ook graag zien wat er allemaal te beleven is.

Jachthaven aan Leukermeer

Jachthaven

Limburg verkennen? Dat doet u vanaf het water! Vanuit de jachthaven aan het Leukermeer begeeft u zich binnen een mum van tijd op de Limburgse wateren en kan het genieten beginnen. Er is niets leuker dan een heerlijke tocht maken. U kijkt uw ogen uit, terwijl u over de plassen vaart. Vanaf Marina Resort Leukermeer bevindt u zich binnen vijf minuten op de Maas, dus ook een vaartocht over de rivier mag niet ontbreken tijdens uw vakantie.

 
Limburgse stranden

Stranden

Heerlijk ontspannen doet u op één van onze zandstranden aan het Leukermeer. Dit is dé plek waar u uw handdoek neerlegt voor een dagje ontspanning. De stranden liggen op steenworp afstand, zo kunt u altijd gemakkelijk op en neer vanaf de vakantiewoningen en appartementen. De dag afsluiten gebeurt natuurlijk met een ijscoupe op het terras van de beachclub!

 
Binnen- en buitenzwembad

Binnen- en buitenzwembad

Weer of geen weer, bij Marina Resort Leukermeer bent u letterlijk en figuurlijk altijd verzekerd van een spetterende vakantie. U vindt hier zowel een overdekt- als een openluchtzwembad, waardoor gasten bij elke temperatuur heerlijk kunnen zwemmen. De allerkleinsten kunnen hun gang gaan in het kinderbad en voor de rustzoekers is er een speciaal massagebad met rustgevende massagestralen. Het huidige zwembad wordt twee keer zo groot

 
Watersport op het Leukermeer

Watersport

Een van de leukste faciliteiten op Vakantiepark Leukermeer is toch wel watersport. Echte avonturiers kunnen laten zien wat ze in huis hebben tijdens het wakeboarden of waterskiën en voor een middag vol plezier stapt u op de banaan om te gaan banaanvaren. Ook voor beginners zijn de verschillende watersporten op het Leukermeer een aanrader. Lessen volgen kan bij een van de enthousiaste instructeurs. Doet u het liever wat rustiger aan? Dan kunt u er ook voor kiezen om te gaan kanoën, waterfietsen of zeilen. 

 
Waterpark

Aquapark

Ouders kunnen optimaal genieten wanneer hun kids dat ook doen. Gelukkig is dat op Marina Resort Leukermeer geen enkel probleem! Zo hebben jong én oud de tijd van hun leven in het aquapark. Op dit opblaaswalhalla kan gesprongen, gegleden en gedoken worden. Reken maar dat het hele gezin geen genoeg kan krijgen van dit drijvende speelparadijs. Ideaal voor een middag vol plezier! 

 
Beachclub Leukermeer

Beachclub

De beachclub aan het Leukermeer is dé plek voor liefhebbers van gezelligheid, luxe dineren en verfrissende drankjes. Hier komen gasten samen om zich optimaal te laten verwennen onder het genot van een prachtig uitzicht op het water. Tussen het dineren en borrelen door geniet u van live-muziek en beleeft u een heerlijke avond of middag. Naast talloze culinaire verrassingen kunt u ook voor de lekkerste snacks terecht in de beachclub

Momenteel zijn wij druk bezig met de ontwikkelingen van het nieuwe horecagedeelte in één van de appartementencomplexen. Door het panoramische uitzicht vanaf dit nieuwe restaurant wordt een unieke beleving gegarandeerd!

 
Fiets en scooter verhuur

Fiets- en scooterverhuur

Wilt u iets van de omgeving zien? Dan is het huren van een fiets of scooter een goed idee. Vanaf het vakantiepark leiden meerdere routes u langs idyllische dorpen vol karakter en de Maasduinen. Ideaal om even een frisse neus te halen en lekker op pad te gaan. Dankzij de vele fietsknooppunten kunt u gemakkelijk uw eigen route uitstippelen en Noord-Limburg verkennen. Bij de receptie vertellen we u graag meer over de verschillende routes en fietsmogelijkheden!

 
Animatie

Animatieteam

Bij Marina Resort Leukermeer beleven de ouders én de allerkleinsten plezier. Zo worden er tijdens de vakantieperiodes talloze activiteiten georganiseerd om de kids een fantastische vakantie te bezorgen. Van kidsclub en theaters tot aan een gaaf zeskamp: uw kind zal zich geen moment vervelen met het animatieteam. Ook het maken van een speurtocht en een ponyrit staan op het programma. De kinderen willen nooit meer naar huis! 

 
Sportveld

Sport & Spel

Ga de uitdaging aan op een van de sportvelden! De kids spelen samen met hun vriendjes en vriendinnetjes graag een potje voetbal of volleybal. Een balletje slaan op de tennisbaan en een potje midgetgolf behoren ook tot de mogelijkheden. En net als de airtrampoline is ook de skatebaan favoriet bij uw kinderen. Bovendien breiden we ons aanbod uit. Er komt een bowlingbaan en een indoor speelruimte. Kortom: alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie!

 
Fitness

Fitnessclub

Tussen al dat ontspannen door is het uiteraard ook heerlijk om actief bezig te zijn. Dat kan in onze fitnessclub, waar talloze apparaten voor u ter beschikking staan. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de professionele begeleiding. Voor de liefhebbers worden er groepslessen aangeboden. Doe mee tijdens de zumba les of kies voor een krachttraining.

Vakantiepark Leukermeer

Marina Resort Leukermeer

Wilt u ook onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten op Vakantiepark Leukermeer? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor de aankoop van een vakantiebungalow bij Marina Resort Leukermeer. Op dit resort vindt u talloze luxe vakantievilla’s en appartementen die zowel voor eigen gebruik als voor de (gedeeltelijke) verhuur kunnen worden aangeschaft. U bent van harte welkom voor een kennismaking op locatie. Maak een afspraak, zodat wij alle tijd kunnen nemen om u rond te leiden op het park. Wij verheugen ons op uw komst!

Wilt u ook genieten van de faciliteiten op Vakantiepark Leukermeer? Wacht niet langer en bekijk vandaag nog de mogelijkheden voor het kopen van een eigen vakantiewoning of appartement.

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: