Waarom een vakantiewoning kopen slim is?

Begint uw hart ook sneller te kloppen bij het idee van een eigen vakantiewoning? Niet verwonderlijk, aangezien u op deze manier ieder jaar weer verzekerd bent van een heerlijke vakantieplek. Ook kunt u zonder te veel bagage in de auto stappen. Zo komt u altijd uitgerust aan op de plaats van bestemming en kan het genieten direct beginnen. Maar er zijn nog veel meer redenen op te noemen waarom een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik of natuurlijk voor de verhuur een goed idee is. Wat dacht u van een aantrekkelijk rendement bij de verhuur van uw woning? Ontdek de redenen voor een vakantiehuis kopen.

Vakantiewoning kopen

Reden 1 - Goedkoop op vakantie

Een vakantiehuis aanschaffen is een flinke investering. Zodra u echter trotse eigenaar bent van een accommodatie, snapt u direct waarom een eigen vakantiehuis zo fijn is. Zo maakt u niet langer kosten die u wel zou hebben bij het boeken van een vakantie. Bovendien kunt u zo vaak als u wilt vakantie vieren in de woning, aangezien het een eenmalige aanschaf is. Ideaal als u meerdere keren per jaar wilt genieten van een welverdiende vakantie, maar niet elke keer de huurkosten wilt betalen. 

Reden 2 - Vakantie vieren zolang u wilt

Bent u met pensioen of wilt u een paar dagen extra vrij nemen om te genieten van uw eigen accommodatie? Met een vakantiehuis is het mogelijk om vakantie te vieren zolang u wilt. U bent bijvoorbeeld niet gebonden aan vaste in- en uitcheck dagen en kunt ieder uur van de dag aankomen en vertrekken. Perfect om die ontspannen vakantiesfeer nog iets langer vast te houden. 

Waarom vakantiewoning kopen?

Reden 3 - Eigen plek op uw favoriete locatie

De derde reden waarom een vakantiehuis kopen een goed idee is, is omdat een eigen accommodatie inhoudt dat u zelf kunt kiezen waar u het liefst vakantie viert. Niet alleen geniet u op uw favoriete plek van vakantie, ook raakt u binnen mum van tijd vertrouwd met de omgeving en weet u alle hotspots in de buurt te vinden. Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar goede restaurants en mooie uitkijkplekken. 

Reden 4 - Vakantiehuis als spaarpot

U kunt uw stenen spaarvarken de deur wijzen, want een vakantiehuis is een prima spaarpot. U kunt er namelijk voor kiezen om te investeren in vastgoed en de vakantiewoning te verhuren. Zo kunt u een aantrekkelijk rendement behalen. Natuurlijk kunt u uw vakantiewoning ook volledig als investering zien en deze gedurende het hele jaar verhuren. Bij Marina Resort Leukermeer geven wij u op een transparante manier inzicht in de verhuuropbrengst.

Redenen vakantiehuis kopen

Een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer

Er zijn talloze fijne plekken om vakantie te vieren, maar bij Marina Resort Leukermeer bent u verzekerd van een toplocatie. Bovendien kunt u hier een vakantiewoning kopen voor eigen gebruik en verhuur, waardoor u zelf beslist wat u met uw onderkomen doet. Wilt u de woning (gedeeltelijk) verhuren? Dan ontzorgt onze professionele verhuurorganisatie u volledig. Zo kunt u met een gerust hart overgaan tot aankoop.

De woningen op Marina Resort Leukermeer zijn niet alleen van hoogwaardige kwaliteit, maar zijn ook duurzaam. Bovendien koopt u de woning inclusief bijbehorende grond en kunt u profiteren van de luxe faciliteiten van het resort. De gunstige ligging aan het Leukermeer maakt Marina Resort Leukermeer extra aantrekkelijk voor de verhuur.

Bent u na deze redenen ook overtuigd voor het kopen van een vakantiewoning? Wacht niet langer en neem vandaag nog telefonisch of via Whatsapp contact op voor een adviesgesprek. 

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: