Nieuw in ons aanbod: woningen uit de tweede fase

Comfort, luxe en een Scandinavisch georiënteerde bouwstijl komen samen in de gloednieuwe woningen op Marina Resort Leukermeer. De woningen uit fase twee zijn de definitie van excellentie en bij uitstek de plek waar u zorgeloos kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Vanuit uw eigen vakantiewoning lacht het Limburgse vakantiegeluk u toe en kunt u de bos- en waterrijke omgeving in volle glorie bewonderen. Bovendien profiteert u als eigenaar van alle voordelen en faciliteiten die het resort te bieden heeft, waardoor een onbezorgde tijd gegarandeerd is. Bent u ook enthousiast geworden hoe luxe de overhand neemt in de gloednieuwe woningen op ons park? Wij nemen u graag mee op ontdekking.

Nieuw in ons aanbod:

Cherokee

Exclusiviteit komt bij de vakantiewoning Cherokee tot in detail tot uiting en is daarom een droom voor liefhebbers van luxe. De woning biedt plaats aan acht personen en is daarom een geschikte keuze voor eigenaren die zich graag omringen met gezelschap. Samen met uw familie of vrienden geniet u hier in alle luxe. Het sfeervolle interieur zorgt vanaf het eerste moment voor een gevoel van knusheid. Alles wat u zich ook maar kan wensen is aanwezig in de woning, van wellness faciliteiten tot aan een overdekt terras waar menig levensgenieter met lekker weer direct plaats zal nemen. Een open keuken met vaatwasser, drie badkamers en vier slaapkamers zorgen ervoor dat u samen met uw gezelschap optimaal kunt genieten. 

Cherokee

De aanwezigheid van de wellness faciliteiten buiten maakt deze 8-persoons vakantiewoning extra luxe.

Jefferson

De charme en luxe van vakantiewoning Jefferson behartigen het ultieme vakantiegevoel en weten u het gevoel van thuis te bezorgen. Dankzij de sfeervolle woonkamer en de aanwezige wellnessfaciliteiten heeft u altijd een plek om neer te strijken en maximaal te ontspannen. Voor een diner kunt u aanschuiven aan de eethoek of de loungeset onder uw eigen overkapping. Een minstens net zo fijne plek is de eetbar waar twee hoge krukken staan. ‘s Avonds stapt u onder uw luxe regendouche, stortdouche of neemt u plaats in het heerlijke bubbelbad.

Jefferson

Vanuit de woonkamer loopt u zo uw eigen terras op. Zo kunt u optimaal genieten in de buitenlucht.

Arizona

In vakantievilla Arizona kunnen u en drie andere personen zich terugtrekken voor een rustgevend verblijf. De knusse geschakelde woning beschikt over twee slaapkamers, een sauna en badkamer met inloopdouche. Daardoor bent u van alle gemakken voorzien en komt u niets tekort tijdens uw verblijf in de villa. Buiten vindt u een groot terras waar u heerlijk kunt dineren op prachtige zomeravonden. Bovendien kunt u al uw eigendommen uitstekend kwijt in de woning, aangezien een berging en eigen parkeerplek onderdeel uitmaken van de villa.

209 Arizona (huisnr 407)

Sfeervolle geschakelde vakantievilla voor 4 personen. De villa heeft een woonkamer met eethoek, zithoek en open keuken.

Great Bear (2CLA)

Samen met uw partner intrede doen in een romantisch verblijf? Dan is het Great Bear appartement de ideale keuze. Omringd door het Leukermeer geniet u hier dag in dag uit van een oogstrelend uitzicht. Het appartement laat zich het beste omschrijven als stijlvol en luxe, waardoor u hier op ieder moment van de dag herinnerd wordt aan vakantie. Bovendien beschikt de woning over een slaapkamer met badkamer ensuite en is zelfs een werkplek inclusief. Voor het echte wellnessgevoel vindt u in de badkamer een riante douche en een vrijstaand ligbad.

206 Great Bear(2CLA)

Zodra u binnenkomt in dit ruime appartement, wordt u verwelkomd door het prachtige uitzicht over het Leukermeer.

Nevada + Finse Kota

De gloednieuwe villa Nevada is van alle gemakken voorzien om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Om een buitengewone mate van gezelligheid te creëren vindt u hier een Finse kota in de vorm van een blokhut. In dit elegante buitenhuis kunt u uitstekend terecht voor een goede borrel bij de openhaard. Ook binnenshuis doen de faciliteiten niet onder aan de Finse kota. Zo vindt u hier een woonkamer met eethoek, zithoek en kookeiland. De ideale uitvalsbasis voor een verblijf met maximaal zes personen.

Nevada + Finse Kota

De Finse kota is een bijzonder buitenhuis. Het is een luxe, achthoekige blokhut. Uitermate geschikt voor een gezellige borrel bij het haardvuur of het lezen van een goed boek.
 

Bent u enthousiast geworden over een van deze woningen? Bewonder dan het gehele aanbod.

 

Bekijk ook onze andere blogs ↓