Leuke uitjes in Noord-Limburg

Voor het vakantiegevoel in Nederland moet u in Noord-Limburg zijn! Dit prachtige stukje Nederland heeft alle ingrediënten in huis om u de tijd van uw leven te bezorgen. Niet alleen is het hier mogelijk om talloze activiteiten te ondernemen, ook kunt u op en top verblijven bij Marina Resort Leukermeer. Hoewel op het resort van alles te ondernemen valt, kunnen jullie er ook een heerlijk dagje op uit trekken voor wat quality time. Klinkt dat niet als de ideale vakantie?

Een ding is zeker: na een vakantie in Noord-Limburg wilt u niet meer naar huis. Gelukkig hoeft dat ook niet, want Marina Resort Leukermeer heeft stenen recreatiewoningen te koop met eigen grond. Zo kunt u 24/7 genieten en allerlei leuke uitjes in Limburg ondernemen. Lees snel verder voor de leukste uitjes!

Maasduinen

Uitje 1 - Nationaal Park De Maasduinen

Op zoek naar natuur, rust en ruimte? Vanaf Marina Resort Leukermeer staat u binnen mum van tijd in Nationaal Park De Maasduinen. Een heerlijke plek in Noord-Limburg om te genieten van al het groen wat u om u heen ziet. Dit rustgevende natuurgebied leent zich perfect voor een lange wandeling of fietstocht. Aan het einde van de dag keert u ontspannen terug naar Marina Resort Leukermeer. 

Uitje 2 - Golfbanen in de directe omgeving

Houdt u wel van een een actief balletje slaan? Dan bent u aan het juiste adres in Noord-Limburg, aangezien u hier in de omgeving talloze golfbanen vindt. Wat dacht u van golfbaan Landgoed Bleijenbeek Afferden, op minder dan 10 kilometer van het resort? Met 18-holes Championship Course, 9-holes Par, 3-4 oefenbaan en 9-holes Pitch- & Putt baan zult u niet snel uitgespeeld raken. Ook op de 18-holes golfbaan van Golf- en Countryclub Geijsteren kunt u zich urenlang vermaken. Bovendien staat u na een paar minuten rijden al op de baan. Als dat geen ontspannen middag wordt.

Leukermeer

Uitje 3 - Watersportgebied het Leukermeer

Ook voor waterliefhebbers is het Leukermeer de place to be. Watersporters stappen hier op een board en gaan uit hun dak tijdens het surfen of wakeboarden, terwijl rustzoekers een bootje huren en het water op gaan. Dolle pret beleven? Stap dan met het hele gezelschap op een banaan en laat de tranen over uw wangen rollen van plezier. Een van de leukste uitjes in Noord-Limburg voor het hele gezin! 

Uitje 4 - Designer Outlet Roermond

Voor een geslaagd dagje shoppen moet u in Roermond zijn. Dankzij het grote outletcentrum staat deze stad ook wel bekend als shopwalhalla voor het hele gezin. Hier scoren jullie genoeg aankopen tegen een scherpe prijs. En het goede nieuws? U hoeft slechts 50 minuten te rijden vanaf uw vakantiewoning.

Uitje 5 - Thermaalbad Arcen

Wilt u uzelf verwennen met een dagje pure ontspanning? Dan heet Thermaalbad Arcen u van harte welkom. Op slechts een kwartier rijden van Marina Resort Leukermeer vindt u deze oase van rust in het natuurrijke Limburg. Dankzij de talloze sauna's, kneipbaden, stoomcabines, massages en andere behandelingen keert u volledig zen terug naar uw vakantieverblijf.

Duitsland

Uitje 6 - De grens over naar Duitsland

Als u een kijkje wilt nemen bij onze oosterburen hoeft u niet ver te rijden, aangezien u al binnen een half uur in Kevelaer of Weeze staat. Proef van lokale lekkernijen, wandel door de stad en laat u verrassen door de bijzondere Duitse bouwstijl. 

Uitje 7 - Attractiepark Toverland

Zegt u leuke familie uitjes in Limburg, dan zegt u een bezoek aan Attractiepark Toverland. In dit attractiepark, dat u op slechts 30 kilometer van Marina Resort Leukermeer vindt, beleven jong en oud de tijd van hun leven. Maak samen een ritje in de gaafste attracties en ga voor een dagje dolle pret.

Marina Resort Leukermeer

Een eigen plek bij Marina Resort Leukermeer

Als u er ook van droomt om een recreatiewoning te kopen in Limburg, kunt u deze wens vandaag nog in vervulling laten gaan. Marina Resort Leukermeer heeft namelijk luxe vakantie appartementen en vakantievilla's direct aan het water te koop staan. Niet alleen zijn de woningen super de luxe, ook dragen ze dankzij een duurzame bouw bij aan een beter milieu. In de woningen geniet u van luxe en comfort, net als op de rest van het park. Zo kunt u een duik nemen in het zwembad, culinair genieten bij de beachclub of uw ogen uitkijken in de jachthaven

Dat u onbeperkt kunt genieten staat vast bij Marina Resort Leukermeer. Maar wist u dat u de woning ook (gedeeltelijk) kunt verhuren? Zo kunt u verblijven wanneer u dat wilt en profiteert u de rest van het jaar van een aantrekkelijk rendement. Bent u geïnteresseerd in de verhuur van uw woning? Dan staat een professionele verhuurorganisatie van Marina Resort Leukermeer voor u klaar. Deze organisatie doet er alles aan om u te ontzorgen bij (gedeeltelijke) verhuur.

Ook een vakantiehuis kopen in Limburg? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op! 

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: