Nu investeren in een groepswoning loont

Marina Resort Leukermeer biedt de mogelijkheid voor een waardevaste investering in luxe vakantiewoningen inclusief eigen grond. De verhuur van de woningen wordt verzorgd door de professionele verhuurorganisatie Landal Greenparks. Groepswoningen zijn momenteel erg populair en juist nú loont het dan ook om te investeren in een groepswoning bij Marina Resort Leukermeer.

 
 

Swipe voor meer foto's ➔

Waardeontwikkeling

Het ontwerpteam van Marina Resort Leukermeer heeft al bij de eerste potloodstrepen de duurzame gedachte meegenomen. De opbouw van de woningen is dan ook duurzaam van opzet, heeft een lange levensduur en er is gebruik gemaakt van herbruikbare materialen. Voor duurzame vakantiewoningen geldt tevens een waardeontwikkeling van 1,5% tot 2% per jaar.

Rendementen stijgen gestaag 

De rendementen zullen verder gestaag stijgen en daarnaast vangt u grotendeels de inflatie op door de huurprijzen als gevolg van de prijsindexstijging.

Hoogwaardige vakantiewoningen

In de woningen ziet u eigentijdse architectuur en hoogwaardige bouw terug. De duurzame en luxe woningen gaan iedere verbeelding te boven. Een aantal woningen beschikt over een overdekt terras waar u heerlijk kunt genieten van het buitenleven. Ook zijn er vakantiehuizen met een eigen aanlegsteiger. U stapt zo vanuit uw tuin op uw boot!

 
 

Professionele verhuurorganisatie

De verhuur van uw woning wordt verzorgd door Landal Greenparks; één van de grootste verhuur- en beheerorganisaties van vakantiewoningen in Europa. Deze organisatie is al sinds 1954 betrokken bij de ontwikkeling en exploitatie van recreatieparken en heeft al veel ervaring en expertise opgebouwd. 

Zeer gewilde locatie

De ligging van Marina Resort Leukermeer is uniek. Het resort ligt namelijk aan het Leukermeer, perfect voor watersportliefhebbers. Tevens is er een open verbinding naar de Maas. Als onderdeel van het naastgelegen vakantiepark maken gasten onbeperkt gebruik van de uitgebreide faciliteiten op het 5-sterren park. 

Vast rendement gedurende de eerste 5 jaar

Dankzij de populariteit van de woningen bieden wij op onze 20-persoons woning Big Buffalo 5,5% vast rendement gedurende de eerste 5 jaar. Deze woning kan ook al snel opgeleverd worden. De aanschaf van deze groepswoning is dan ook een waardevaste investering; u behaalt direct een aantrekkelijk rendement op uw investering. 

 
 
 

Wellicht vindt u deze blogs ook interessant ⤵