Watersporten op het Leukermeer

Bent u graag actief op het water? Kies er dan voor om te gaan watersporten op het Leukermeer. Dit meer is de perfecte plek voor actie op het water. Zo vindt u hier genoeg watersporten die geschikt zijn voor een dag plezier. Wind, zon of bewolking? Het maakt niet uit: u kunt altijd even heerlijk het water op. Ideaal, want watersporten is een beleving die uw vakantie compleet maakt. Benieuwd geworden welke activiteiten u hier zoal kunt ondernemen? Lees dan snel verder. 

 
Watersport

Watersport 1 - Wakeboarden

Zegt u watersport, dan zegt u wakeboarden. Hoewel u bij deze activiteit de adrenaline door uw lijf voelt gieren, is het aan u de taak om met beide benen op uw board te blijven staan. Dit is een perfecte sport om uit uw comfortzone te stappen en aan alle toeschouwers te laten zien wat u in huis heeft. Terwijl u uzelf laat voorttrekken door de kabelbaan, ontdekt u waarom deze sport zo populair is. Nog geen ervaring met de plank? Geen zorgen, bij de wakeboardschool heten instructeurs u van harte welkom om vertrouwd te worden met de sport. Ook kinderen kunnen de fijne kneepjes van het vak leren bij de wakeboardschool. Zo beleeft het hele gezin een topdag!

Watersport 2 - Waterskiën

Als u wilt ontdekken hoe goed uw evenwicht is, dan is waterskiën de ideale activiteit voor u. Tijdens een uitdagende middag is het zaak om op de latten te blijven staan. Bovendien is dit een geschikte watersport op het Leukermeer, aangezien er ruimte genoeg is om te laten zien hoe goed u kunt waterskiën. Ook onervaren waterskiërs kunnen ervaren hoe leuk deze sport is dankzij de lessen die aan het meer voor jong en oud gegeven worden. Zo kunt u na de les direct het Leukermeer op om te waterskiën. Beschikt u over een boot? Dan kunt u ook de Maas verkennen vanaf uw ski’s.

Watersport Leukermeer

Watersport 3 - Banaanvaren

Lachen, gieren, brullen? Stap dan op de banaan en vaar over het meer op hoge snelheid. Houd uzelf goed vast, want voor u het weet ligt u in het water. Banaanvaren is een leuke activiteit voor jong en oud en er is genoeg ruimte voor het hele gezin op de banaan. Bent u klaar om op een levensgrote banaan te stappen en een hobbelige vaart te beleven?  

Watersport 4 - Zeilen

In alle rust het Leukermeer verkennen doet u op een zeilboot. Stap in de boot en ontdek de schoonheid van het meer of de Maas. Tijdens een middag op een zeilboot kunt u zelf de zeilen hijsen of juist ontspannen terwijl de kapitein de koers uitstippelt. Sluit uw ogen en geniet van een zorgeloze middag. Even van de boot af? Meer dan aan bij Arcen, een stadje dat barst van de sfeer en historie. Na een wandeling door de plaats kunt u bij Brasserie Alt Arce plaatsnemen en genieten van een drankje.

Bootje huren Leukermeer

Watersport 5 - Bootje huren

Een boot huren op het Leukermeer is altijd een goed idee. Samen met uw reisgezelschap geniet u van een ontspannen middag op het water. Terwijl u de wind door uw haren voelt gaan, bewondert u de prachtige omgeving. Onder het genot van snacks en drankjes beleven jullie een gezellige dag. Bent u al enthousiast geworden om een boot te huren op het Leukermeer?   

Watersporten bij Marina Resort Leukermeer

Na een geslaagde dag op het water bent u bij Marina Resort Leukermeer aan het juiste adres om even heerlijk te ontspannen. Marina Resort Leukermeer biedt recreatiegrond aan het water te koop aan. Het resort grenst aan de Limburgse Plassen en er is een goede verbinding met de Maas, waardoor u kunt uitwijken naar andere natuurgebieden met water. De perfecte plek om te genieten van rust, ruimte en natuur. Een ding is zeker: tijdens een vakantie aan het Leukermeer voelt u dat alle zorgen verdwijnen en kunt u even volledig ontspannen.

Aanbod Marina Resort Leukermeer

Vakantievilla of appartement kopen

Op Marina Resort Leukermeer is het mogelijk om een recreatiewoning te kopen aan het water. Sommige villa's beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger: ideaal voor watersportliefhebbers! Dit maakt dat de recreatiewoningen van Marina Resort Leukermeer niet alleen voor u, maar ook voor toeristen, een fijne plek zijn om vakantie te vieren. Om deze reden zou u kunnen overwegen om te kiezen voor (gedeeltelijke) verhuur van uw villa of appartement. Geniet van uw vakantiewoning wanneer u dat wilt en verhuur het op de momenten dat u afwezig bent. 

Meer weten over Marina Resort Leukermeer of informeren naar de mogelijkheden? Neem dan vandaag nog contact op. 

 
 

BEKIJK OOK ONZE ANDERE BLOGS: