Op vakantie met drie generaties

Vanwege de coronamaatregelen is er momenteel nog niet zoveel mogelijk, maar dromen mag altijd! In dit blog kijken we alvast vooruit en vertellen we u over multigeneratievakanties.

Vakantie is een mooie gelegenheid voor wat quality time. Dit is het moment waarop schema’s in drukke levens opzij worden gezet en er tijd vrij kan worden gemaakt voor elkaar. Hoe aangenaam is het dan om, wanneer de coronamaatregelen het weer toelaten, met meerdere generaties van een welverdiende vakantie te genieten? We zien de multigeneratievakantie trend al een tijdje opmars maken, en juist de komende jaren is dit een geschikte manier om wat extra tijd door te brengen met elkaar. Roep uw vader, moeder en kinderen bijeen en plan een vakantie met elkaar, want de komende jaren zijn perfect om samen te genieten van een vakantie met familie.

multigeneratievakantie

Op vakantie met drie generaties

Stelt u zich voor: een weekje weg samen met uw kinderen en ouders, terwijl u allerlei leuke activiteiten onderneemt. Er bestaat toch niets fijners dan dat? Onderzoek toont aan dat maar liefst 75% gezelligheid de belangrijkste reden vindt voor een vakantie met familie. Zo kunnen jullie een aantal dagen goed de tijd nemen voor elkaar en nostalgische herinneringen ophalen. Of u nu iets te vieren heeft of niet, een multigeneratievakantie is het ideale moment om de familiebanden te versterken. Bijkomend voordeel is dat een multigeneratievakantie behoorlijk kan schelen in de kosten.

Een familievakantie in eigen land

Er zijn genoeg mooie plekken om een multigeneratievakantie te vieren, maar voor het optimale vakantiegevoel in eigen land moet u toch echt in Limburg zijn. Het mooie en voor de hele familie toegankelijke landschap zorgt ervoor dat u een heerlijke vakantie zult beleven. Ook hoeft u zich hier geen moment te vervelen, want er zijn meerdere uitjes in Limburg die u kunt ondernemen met elkaar. 

Vakantiehuis kopen Limburg

Een heerlijke vakantieplek voor meerdere generaties

U kunt in Limburg terecht voor een prachtig landschap en leuke uitjes, maar ook voor een heerlijke verblijfsaccommodatie moet u in de zuidelijkste provincie van ons land zijn. Zo vindt u op Marina Resort Leukermeer grote vakantiehuizen waar genoeg ruimte en privacy te vinden is voor een familievakantie. Of u nu droomt van een eigen vakantiehuis kopen in Limburg of een heerlijke week er tussenuit wilt gaan: bij Marina Resort Leukermeer bent u op de juiste plek. U vindt hier vakantiewoningen van 4 tot 16 personen met oppervlaktes tot 712 m2, dus u kunt in alle ruimte een heerlijke vakantie met familie beleven. Bovendien hoeft u zich om uw privacy geen zorgen te maken, want alle vakantiewoningen beschikken over minimaal 2 tot maximaal 7 badkamers. Slapen doet u ook in alle rust, want met meerdere slaapkamers is ontspanning altijd dichtbij. 

Plezier binnen handbereik

Dankzij de vele faciliteiten van het park en de prachtige omgeving hebben u en uw familie altijd genoeg mogelijkheden om eropuit te trekken. Zo vindt u op en rondom het park een prachtige jachthaven en heerlijke stranden en zwembaden. Hier kunt u uitstekend vertoeven. Bij de beachclub wordt u volledig in de watten gelegd en geniet u van een heerlijke borrel. Voor de sportieve familie-activiteiten kunnen jullie een kijkje nemen bij het watersportcentrum, het aquapark of de fitnessclub. Zo hoeft jong en oud geen seconde stil te zitten. Ontdekken wat de omgeving te bieden heeft? Met het Nationaal Park De Maasduinen en verschillende dorpen en steden op een steenworp afstand is er altijd genoeg te bewonderen. Voor meer actie moet u op de golfbanen of in watersportgebied Het Leukermeer zijn, waar plezier altijd dichtbij is. Komen jullie het beleven? 

Vakantievilla kopen

Een eigen vakantiehuis

Een plek waar u uzelf geregeld terug kunt trekken samen met de hele familie, klinkt dat niet aantrekkelijk? Het is mogelijk als u besluit een vakantievilla te kopen bij Marina Resort Leukermeer. Zo kunt u vanuit uw eigen vakantiewoning aan het water genieten van een heerlijke vakantie wanneer u dit wilt. Bovendien beschikken de duurzame vakantiewoningen over comfortabele voorzieningen en een luxe interieur. U zult zich hier direct thuis voelen! Ook als u besluit om de woning gedeeltelijk te verhuren is een vakantiewoning bij Marina Resort Leukermeer een goede investering. Zo zullen de luxe voorzieningen van de woning en het park toeristen direct weten te verleiden voor een vakantie met familie. 

 

Droomt u er ook van om een vakantiehuis aan de Maas te kopen bij Marina Resort Leukermeer of kijkt u uit naar een fijne vakantie met familie? Wacht niet langer en neem contact op met Marina Resort Leukermeer om de mogelijkheden te bespreken.

 
 

Bekijk ook onze andere blogs¬†‚Üď