Vakantie in Nederland steeds populairder

Vindt u een vakantie in eigen land ook heerlijk? Dan bent u niet de enige. Volgens het CBS vieren ieder jaar steeds meer toeristen vakantie in ons land, zowel bezoekers uit Nederland als daarbuiten. Mede door corona was een staycation en short stay vacation in Nederland mateloos populair en werden toeristische plekken door het hele land massaal bezocht. Niet verwonderlijk, aangezien ons eigen land genoeg te bieden heeft voor een ontspannen vakantie. Een fijne combinatie van natuur, lekker weer en bruisende steden maakt ons land de ideale uitvalsbasis voor wat quality time samen met uw partner of met het hele gezin. Meer toeristen betekent meer vraag naar vakantiewoningen. Een vakantiehuis kopen in Nederland kan daarom erg interessant zijn.

 

De aanschaf van een villa of appartement

Investeren in een vakantiewoning brengt verschillende en fijne bijkomstigheden met zich mee. Zo kunt u meerdere keren per jaar een bezoek brengen aan uw vakantiewoning om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen. Bovendien kunt u uzelf terugtrekken in uw eigen vakantiewoning wanneer u dat wilt, ook buiten de vakantieperiodes. Zeker voor meerdere korte vakanties per jaar is een luxe appartement ideaal. Even opladen tijdens een staycation in Nederland voordat u weer aan het werk gaat, klinkt dat niet als muziek in de oren? Geniet optimaal van uw eigen plek onder de zon.

Parttime genieten, fulltime verdienen

Investeren in vastgoed is een perfecte manier om geld te verdienen en te genieten tegelijk. Zo kunt u zelf verblijven in de woning wanneer u dat wilt, maar kunt u de woning ook verhuren indien u geen gebruik maakt van de villa of het appartement. Dankzij het stijgende aantal toeristen in ons land is er meer vraag naar vakantiewoningen en is de kans groter dat u de woning verhuurt. Dit is hét moment om te investeren in een luxe vakantievilla of appartement.

 

Een vakantiehuis bij Marina Resort Leukermeer

Voor een vakantiehuis in Nederland bent u aan het juiste adres bij Marina Resort Leukermeer. Een heerlijke plek in Limburg waar verkoeling altijd dichtbij is vanwege de ligging aan het Leukermeer en de Maas op een steenworp afstand. Met daarnaast Nationaal Park De Maasduinen en steden als Maastricht en Nijmegen in de buurt hoeft u zich nooit te vervelen. Ook op het naastgelegen resort is genoeg te beleven. Zo kunt u hier neerstrijken aan het zwembad, een kijkje nemen bij de jachthaven of een verkoelend drankje drinken bij de beachclub. Toe aan een actieve middag? Beoefen een coole watersport!

Aan het einde van de dag keert u terug naar uw eigen appartement of villa, waar u de avond ontspannen afsluit. De exclusieve villa's zijn niet alleen uitgerust met luxe voorzieningen, ze zijn ook nog eens duurzaam en geschikt voor 4 tot 16 personen. Viert u met een kleiner gezelschap vakantie? Dan zijn de appartementen voor 2 tot 4 personen een ideale optie. Als u kiest voor een villa of appartement op Marina Resort Leukermeer, weet u bovendien zeker dat u in goede handen bent wanneer u besluit de woning te verhuren. De professionele verhuurorganisatie ontzorgt u volledig.

Denkt u er ook over na om een vakantievilla of appartement te kopen? Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op! 

 
 

Bekijk ook onze andere blogs: